KotiUutisetLataa Spotify musiikkia

Lataa Spotify musiikkia

Kaikki tuntevat Spotifyn. Tämä musiikkialan jätti viihdyttää suurinta osaa nykypäivän ihmisistä lähes koko valveilla olo ajan. Palvelun kirjasto onkin todella uskomattoman kokoinen, sisältäen kaikki uusimmista levyistä suosituimpiin podcast jaksoihin.

Monet käyttävätkin Spotify sovellusta lähes koko ajan, kun he ovat valveilla. Teit sitten töitä tai tarvitset tunnelmallista musiikkia kokkaamisen ajaksi, Spotify on ratkaisu. Kuitenkin on tilanteita, joita varten saatat joutua lataamaan musiikkia laitteellesi. Mitä nämä tilanteet ovat ja miten Spotifysta musiikin lataaminen oikein onnistuu? Me tulemme selvittämään kaiken tämän artikkelissamme!

Lataa musiikkia laitteellesi

Spotifysta musiikin lataamiseen on todellakin monia erilaisia keinoja. Kaikista paras vaihtoehto on kuitenkin Audials ja muut lataus ohjelmistot. Ne ovat käytännöllisiä silloin, kun haluat ladata musiikkia suoraan laitteellesi. Se onnistuu onneksi todella helposti näitä ohjelmistoja käyttämällä.

Jos haluat ladata musiikkia laitteellesi, sinun tulee aloittaa lataamalla itse ohjelmisto, jota haluat käyttää. Jos kyseessä on Audials, voit kokeilla heidän demo versiota, ennen kuin lataat oikean version, joka maksaa rahaa. Kun olet ladannut ohjelmiston laitteellesi, voit aloittaa musiikin lataamisen.

Tämä onnistuu hyvin helposti avaamalla Spotifyn verkkosivusto. Kun olet avannut sivuston ja kirjautunut sisään, sinun tulee käynnistää ohjelmisto. Sieltä voit valita Spotifyn lataamisen. Seuraavaksi sinun tulee vain aloittaa kuuntelu. Tämä käynnistää latauksen automaattisesti. Tiedosto latautuu MP3 tiedostona tietokoneellesi, jonka voit halutessasi lähettää esimerkiksi puhelimeesi.

Lataa kuunneltavaa sovelluksen sisään

Spotify tarjoaa myös mahdollisuuden ladata musiikkia sovelluksen sisäisesti. Tätä varten sinun tulee siirtyä joko levyyn tai soittolistaan, jonka haluat ladata. Sama voidaan tehdä tietystä Podcast jaksosta siirtymällä sen luokse. Sieltä sinun tulee vain klikata Lataa tai Download painiketta.

Kun Spotify on ladannut haluamasi tiedoston, se löytyy omasta kansiosta nimeltään Downloads. Sieltä pääset kuuntelemaan jakson tai levyn niin monta kertaa kuin haluat, ilman minkäänlaisia keskeytyksiä.

Miksi haluaisit ladata musiikkia laitteellesi

Jos kerran Spotify mahdollistaa musiikin lataamisen sovelluksen sisäisesti, miksi haluaisit edes ladata tiedostoja laitteellesi. Tähän on muutama hyvin selkeä syy. Ensimmäinen syy on tietenkin sama kuin se, miksi haluat ladata tiedostoja sovelluksen sisään. Spotify käyttää internetiä toimiakseen. Siten et pääse kuuntelemaan musiikkia jos esimerkiksi istut lentokoneessa, tai treenaat maan alla olevalla kuntosalilla. Nämä ovat ehdottomasti hetkiä, jolloin musiikin kuuntelu on tärkeää, koska kukapa haluaisi joutua kuuntelemaan kanssa matkustajia tai muita treenaajia.

Syy siihen miksi musiikin lataaminen laitteelle on suosittua on niiden muiden käyttötarkoituksen takia. Jos esimerkiksi haluat luoda itsellesi oman soittoäänen lempilaulustasi, sinun tulee ladata tiedosto MP3 tiedostona. Siten voit tehdä joko soittoäänen tai herätyskellon lempi laulusta.

Sen lisäksi jotkut haluavat mielellään pitää kuuntelunsa salassa Spotifylta. Yhtiö tunnetusti seuraa kuluttajien musiikin kuuntelua, ja he myös julkistavat tiedon vuosittain Spotify Wrapped muodossa. Kaikki musiikin kuuntelijat eivät pidä tästä toiminnosta. Jos lataat musiikin laitteellesi, kukaan ei saa tietää vaikka olisit kuunnellut Lordin Hard Rock Hallelujah laulua yli kymmenen kertaa päivässä.

Onko musiikin lataaminen Spotifysta turvallista?

Ennen kuin siirryt lataamaan musiikkia, haluat varmasti tietää, onko se edes turvallista. Tähän meillä on onneksi iloisia uutisia. Niin kauan kun käytät turvallista ohjelmistoa tiedostojen lataamiseen, kuten Audialsia, se on täysin turvallista. Luotettavat lataus ohjelmistot varmistavat, että sinä ja sinun laitteesi tulee olemaan aina täysin turvassa. Siten sinun ei tarvitse pelätä ollenkaan lataavasi vahingossa mitään laitettasi vahingoittavaa, kuten viruksia, laitteellesi.

Latest articles