KotiUutisetMikä on CSGO Stash?

Mikä on CSGO Stash?

CSGO skinit ovat jo pitkään olleet trendi pelimaailmassa, ja niistä on ajan myötä muodostunut kuin uudenlaisia sijoituskohteita. CSGO Stash on uusi verkkosivusto, joka on luonut uusia mahdollisuuksia CSGO:n ystäville. Mikä CSGO Stash tarkalleen on ja voiko siihen luottaa?

Mikä ihmeen CSGO Stash?

CSGO Stash on yksinkertaisuudessaan verkkosivusto, joka mahdollistaa erilaisiin skineihin ja niiden hintoihin tutustumisen. Kyseessä ei siis ole varsinaisesti alusta erilaisten CSGO skinien ostamiseen, vaan pikemminkin niiden vertailuun.

Sivusto on erittäin tarpeellinen sekä niille, jotka suunnittelevat myyvänsä CSGO skinejä, että skinien ostajille. On nimittäin haastavaa itse arvioida, minkä arvoinen skini oikeasti on. Esimerkiksi harvinaisten skinien arvo on aina huomattavasti korkeampi ja lisäksi kuluma-aste vaikuttaa skinin arvoon. Eri aseet ovat jo itsessään arvokkaampia kuin toiset, sillä niitä ei voi saada CSGO-pelissä aselaatikoista muutaman euron hintaan. Jos haluaa tutustua eri CSGO aseisiin ja skineihin, tarjoaa csgoskins.fi hyvän yleiskatsauksen.

CSGO Stash tarjoaa laajasti tietoa erilaisten skinien kuluma-asteista ja niiden hinnoista. Joskus hintojen kehityksessä tapahtuu merkittäviä muutoksia, josta on oltava tietoinen markkinapaikalla. Näin skinit myydään oikeisiin hintoihin, eivätkä ostajat tee vääriä ostopäätöksiä. Viisas skinien myyjä tai ostaja seuraa siis markkinan kehitystä aktiivisesti ja CSGO Stash on luonut loistavan mahdollisuuden siihen.

Miten kuluma-arvo vaikuttaa skinien arvon kehitykseen?

Kun seikkailee CSGO Stash –sivustolle, tulee huomaamaan, että erittäin kuluneiden ja vähän kuluneiden skinien hinnoilla on suuri ero. Skinit ovat väriominaisuuksia sekä ulkomuotoja, joita pystyy lisäämään CSGO-pelissä aseisiinsa ja varusteisiinsa. Skini kuluu, kun sillä pelaa tarpeeksi. Jos hallussa on siis arvokas skini, ei sitä raaski edes käyttää pelissä ainakaan ovin usein.

Kulumisarvot voidaan jakaa viiteen eri luokkaan. Pienin mahdollinen arvo 0, joka tarkoittaa täysin uutta ja 1 on kokonaan kulunut. Suoraan tehtaalta tulleessa skinissä (float arvo 0.00 – 0.07) saattaa olla vain huomaamattomia naarmuja ja vähän käytetyssä skinissä (float arvo 0.07-0.15) hieman enemmän. Skinit, joiden float-arvo eli kuluma-arvo on tasoa 0.15 – 0.38 ovat ostajien näkökulmasta sekä edullisempia että hyväkuntoisia. Tätä kuluneempien skinien ostaminen ei yleensä kannata.

Miten selaat skinejä CSGO Stash -sivustolla?

CSGO Stash on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi. Sivuston oikeassa laidassa näkyvät hinnat ja vierailija pystyy tutustumaan erilaisiin skineihin kategorioiden mukaan. Ulkoasu ei ole mitenkään erityinen, mutta toisaalta sivusto tarjoaa sitä, mitä ollaan hakemassa. Toinen aihe onkin se, voiko CSGO Stash –sivustoon luottaa. Siihen perehdymmekin seuraavaksi.

Voiko CSGO Stash –alustaan luottaa?

CSGO skinien markkinat vaikuttavat monista erittäin vaikeasti ennustettavilta, sillä kyseessä eivät ole osakemarkkinat. CSGO skinien hinnoista raportoidaan myös useilla huijaussivustoilla, joiden tarjoamaan tietoon ei oikeastaan voi luottaa. Onko CSGO Stash poikkeus?

Se, miksi CSGO Stash on ollut niin suosittu, on sivuston luotettavuus. Skinien hinnat päivittyvät suoraan Steam API –ominaisuuden välityksellä reaaliajassa. Alustalla ilmoitetut skinien hinnat vastaavat siis täysin todellista hintaa. Toki skinin hinta voi aina muuttua sen ostamisen jälkeen suuntaan tai toiseen, eikä tähän voi vaikuttaa kukaan. Ainakaan tähän asti CSGO Stash –sivusto on toiminut reilulla ja luotettavalla tavalla, eikä merkkejä huijauksista tai ongelmista ole ilmennyt.

Yhteenveto

CSGO Stash on siis ensimmäinen luotettava ja monipuolinen sivusto, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa CSGO skinien markkinoista. Näin sekä skinien ostajat että myyjät pysyvät perillä siitä, minkä arvoisia tietyn kuluma-asteen skinit ovat. Sivusto on siis tuonut uuden ulottuvuuden skinien markkinoille.

Latest articles