KotiUutisetNäin lataat elokuvan Netflixistä talteen

Näin lataat elokuvan Netflixistä talteen

Netflix on kuukausittainen tilauspalvelu, jonka avulla asiakkaat voivat katsoa televisio-ohjelmia ja elokuvia yhteensopivilla laitteillaan ilman mainosviestien keskeytyksiä.

Voit jopa ladata sarjoja ja elokuvia iOS-, Android- tai Windows 10 -laitteeseesi ja katsoa niitä ilman Internet-yhteyttä. Netflixin kautta saatavilla oleva sisältö vaihtelee maittain, ja sitä päivitetään usein. Saatavissa on paljon palkintoja niittäneitä Netflixin alkuperäisohjelmia, sarjoja, elokuvia, sekä dokumentteja.

Hyvää ei saa ilmaiseksi

Mitä enemmän katselet, sitä enemmän Netflix pystyy ehdottamaan sinulle sopivia sarjoja ja elokuvia. Netflix-sovelluksella voit katsoa Netflixiä millä tahansa verkkoon liitetyllä laitteella, kuten älytelevisiolla, pelikonsoleilla, suoratoistolaitteilla, digisovittimilla, älypuhelimilla ja tableteilla.

Tietokoneella voit katsoa Netflixiä myös selaimessa. Jos haluat parhaan mahdollisen suorituskyvyn, tutustu selaimen yhteensopivuutta koskeviin järjestelmävaatimuksiin ja verkon nopeutta koskeviin suosituksiin.

Netflixissä ei ole ilmaisia kokeilujaksoja, mutta voit vaihtaa tai peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Siihen ei liity pitkäaikaisia velvoitteita tai peruutusmaksuja. Voit liittyä Netflixiin ja katsella koko sisältökoelmaa helposti. Kaikki tilaukset tarjoavat pääsyn kaikkeen Netflixin ohjelmistoon, mukaan lukien TV-ohjelmat ja elokuvat.

Näin voit ladata sisältöä Netflixistä

Netflixin avulla voit nauttia suosikkielokuvistasi ja -sarjoistasi, vaikka sinulla ei olisi internetyhteyttä. Netflixin lataustoiminto onkin erinomainen apu lento-, juna- tai automatkoilla.

Netflix-sovelluksella, jota voit katsella iOS-, Android- tai Windows 10 -tietokoneella tai -tabletilla, voit ladata tiettyjä sarjoja ja elokuvia mobiililaitteillesi, jotta voit katsoa niitä, kun et ole yhteydessä internetiin.

Kun käynnistät tietyn elokuvan tai sarjan, näyttöön ilmestyy ilmoitus siitä, onko materiaali ladattavissa. Jos elokuva tai sarja on ladattavissa, oikealla puolella kuvauksen alla on ”Lataa”-linkki.

Sisältö ladataan laitteeseesi painamalla tätä painiketta. Omat lataukset -alueella pääset käsiksi kaikkiin lataamiisi ohjelmiin ja elokuviin, ja voit katsoa niitä milloin haluat.

Saman paikan kautta voit poistaa latauksen. On hyvä tietää, että latauksesi vanhenevat automaattisesti. Lataukset-sivulla näkyy, kuinka paljon aikaa sinulla on jäljellä katseluun.

Voit myös estää Netflix-sovellusta lataamasta elokuvia tai TV-ohjelmia matkapuhelinverkon kautta muuttamalla Netflix-asetuksia. Lisäksi Androidissa voit ottaa käyttöön älykkään latauksen, joka poistaa näkemäsi jaksot ja korvaa ne uusilla.

Voit myös valita ladatun materiaalin videolaadun ja sen tallennuspaikan. Voit seurata ohjelmistojen innovaatioita ja kehitysaskelia, jos ohjelmisto kiinnostaa sinua.

Kuinka kauan ladattu sisältö on katsottavissa

Kun lataat kohteen laitteeseesi, latausajastin alkaa välittömästi. Sen jälkeen sinulla on rajoitettu aika katsoa sitä ennen kuin tiedosto vanhenee. Tämä aika määräytyy kunkin lisenssin mukaan, ja se voi vaihdella sisällöstä toiseen.

On tavallista, että nimikkeiden voimassaolo päättyy jo 48 tunnin kuluttua siitä, kun olet painanut ensimmäistä kertaa toistopainiketta. Kun aloitat tällaisen sisällön katsomisen, jäljellä olevien tuntien määrä näkyy Lataukset-sivulla. Voit katsoa sitä niin monta kertaa kuin haluat, kunnes lataus on vanhentunut.

Sisällöt on uusittava, jos ne ovat vanhentuneet. Joitakin nimikkeitä voidaan uusia vain tietty määrä kertoja. Jos nimike ei ole enää saatavilla Netflixissä, se poistetaan tililtäsi automaattisesti, riippumatta jäljellä olevasta katseluajastasi. Tutustu lisää lataamiseen: download.

Netflixin haastajat

Ihmiset katsovat entistä enemmän suoratoistopalveluita, joten siltä osin tällä alalla menee todella hyvin. Siinä mielessä alaa ei kuitenkaan käy kateeksi, että alalla on paljon kilpailijoita. Mielenkiintoista tässä on myös se, että nämä kilpailijat eivät ole mitään pieniä yrityksiä, vaan päinvastoin massiivisia korporaatioita.

Mukana kisassa Netflixin kanssa Suomessa on esimerkiksi Disney, ESPN sekä operaattoreiden tarjoamat videopalvelut, kuten Elisa Viihde. Alalla epäillään, että tilaa kaikille ei yksinkertaisesti ole ja alalla tullaan näkemään vähintään fuusioita.

Latest articles