KotiUutisetRed Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption on vuonna 2010 julkaistu videopeli. Peli on yksi maailman suosituimmista konsolieleistä ja sen julkaisi Rockstar Games. Red Dead Redemptionin toinen versio julkaistiin vuonna 2018. Peli on tunnettu klassikko, eikä sen suosiolle näy loppua.

Peli sijoittuu vuodelle 1899 kuvitteelliseen länsi-Amerikan maisemaan. Päähenkilönä toimii lainsuojaamaton Van der Linde jengin jäsen Arthur, jonka tehtävänä  on selviytyä Villissä Länessä, joka on muuttumassa ajan mukana. Arthur taistelee muita jengejä ja hallitusa vastaan. Lisää pelin kulusta, sekä pelin arvosteluja voit lukea sivulta ilmaisetpelit.io. Red Deas

Kuinka peli eroaa alkuperäisversiosta?

Red Dead Redemption 2:n pelin kulku eroaa alkuperäis versiosta. Vuonna 2010 julkaistussa Red Dead Redemptionissä pelin tavoitteena oli perheen suojaaminen kaikin tavoin. Red Dead Redemption 2 kertoo sekä perheen että jengin rikkoutumisesta, ja on tämän takia myös esiosa alkuperäis pelille. Pelin alussa Arthur ja hönen jenginsä tekevät ryöstön joka meni väärin. Tämän takia jengi joutuu pakenemaan Grizzly vuorille lainvalvojia pakoon. Peli alkaa kun Arthur ja jengi joutuvat selviytymään kylmässä erämaassa. Jännitystä ja seikkailua riittää tuntikausia. Olikin jo aika tuoda uusi versio super suositulle klassikolle, ja tekijät eivät pettäneet alkuperäis pelin faneja.

Redemption on seikkailupeli parhaimmillaan. Voit valita olevasti hyvä tai paha cowboy, riippuen siitä mitä päätät tehdä pelin aikana. Peli antaa paljon vapauksia päätöksentekoon, joka tekee seikkailusta ainutlaatuisen. Voit esimerkiksi ampua varoituslaukaisuja oikeiden laukaisuje sijaan, jos päätät olla haluamatta uhreja matkanvarrelle.

Ihan niin kuin elokuvissa

Mikä tekee Red Dead Redemption 2:sta erityisen mahtavan on pelin grafiikka. Aidon näköiset maisemat ja realistiset toiminnat tekekät pelistä ainnutlaatuisen. Lisäksi pelaajalla on mahdollisuus asettaa näyttö elokuva muotoon, joka tekee myös pelin seuraajile, esimerkiski vieressä istuville ystäville, pelistä kiinnostavan. Näin peli tekee tarinan seurannastakin todella kiinnostavaa. Ihan kuin katsoisi itse luotua cowboy elokuvaa! Pelissä Arthurilla on oma villihevonen jolla hän ratsastaa ympäri villiä länttä. Pelaajan tehtävänä on voittaa villihevosen luottamus ennen kuin Arthur voi hypätä selkään. Pelissä on myös hauskoja pienempiä yksityiskohtia, jotka tekevät pelistä entistä realistisemman. Arthur voi nostaa cowboy hattuaan muille, olla humalassa jolloin tämä näkyy nöytön näkyvyydessä, juoda kahvia väsymystä vastaan ja käydä kaupassa eri elintarvikkeita, vaatteita, lääkkeita ja aseita varten. Näin aidon tuntuinen peli yhdistettynä mahtavaan grafiikan laatuun todellakin antaa elokuva teatteri vaikutelman pelistä. Red Dead Redemption 2 on seikkailupeli parhaimmillaan.

Missä Red Dead Redemption 2 voi pelata?

Red Dead Redemption 2:a voi pelata esimerkiksi PlayStationillä sekä Xboxilla, joille peli alunperin julkaistiin vuonna 2018. Myöhemmin peliä pystyi myöskin pelata Microsoft Windowsilla sekä Google Stadialla. Näiden versioiden lisäksi Red Dead Redemption 2 voi nykyään pelata myös netissä online pelinä nimellä Red Dead Online.

 

Yksinkertainen ja intuitiivinen

Red Dead Redemption 2 pelin suosioon vaikuttaa pelin yksikertaisuus ja intuitiivisuus. Useasti seikkailu pelit voivat olla hyvinkin montimutkaisia, ja pelaajan täytyy käyttää paljon aikaa pelin sekä pelin toimintojen ymmärtämiseen ja muistamiseen. Red Dead Redemption 2 osaa ohjata pelaajaa eri vihjein ja viestein, samanaikaisesti kun pelaaja saa ja pystyy itse valitsemaan suuntansa ja seikkailunsa. Realistiset keskustelut muiden hahmojen kanssa lisäävät vapauden tunnetta, ilman että peli tuntuu liian raskaalta ymmärtää. Tämän takia peli on niin suosittu sekä Suomessa että ympäri maailmaa. Kuka ei innostuisi cowboy maailman jännittävistä seikkailusita.

Latest articles